Sícipőformázás - Bootfitting

Sícipő tágítás

Nyomja valahol a sícipő? Zsibbad a lába? Kidörzsöli, netán gyűri a bőrét? Végső elkeseredésében már inkább egyel nagyobb méreten gondolkodik? Ezen könnyen lehet változtatni. Néhány kisebb átalakítás és soha többé nem fog ilyet érezni, akár több napot is síelhet kellemetlenség nélkül.

Sícipő szűkítés

Nagy kicsit a cipő? Nem tartja a lábát? Ezeket a problémákat könnyen orvosoljuk. Régebbi, kitaposott, használt, esetleg újonnan kicsit nagy sícipőt is tökéletesen a lábra lehet ezzel a módszerrel formázni. Így újra nemcsak kényelmes lesz a sícipő, hanem a síelés élménye is sokat fog javulni vele.​

SIDAS® Talpbetétek

Minden láb egyedi, a méretben, kiterjedésében és formájában jelentkező különbségek kombinációja szinte végtelen. A cipők ezzel szemben egyféle kaptafára készülnek. Éppen ezért érdemes személyre szabott talpbetétet készíttetni nem csak sí, hanem utcai- és sportcipőibe is.

 

100%-ban Önre Tervezve

 

A bootfitting nálunk mást jelent! Mi nem csak a gyártó által megformázhatónak tervezett sícipőket tudjuk átalakítani, hanem akár régebbi cipőket is. Speciális gépeinknek köszönhetően - melyeket Magyarországon kizárólag a Sítechnikánál talál - bármilyen lábra pontosan tudunk formázni. Akár új sícipőt vásárol, akár régi sícipőjét hozza be, pontosan lemérjük lábát és igényeit, majd ez alapján adunk szakszerű tanácsokat és végezzük el a további műveleteket. Részletes információkért kattintson ide!