Szabadidő

TÉLI AJÁNLATOK

Csoportos sítúrák síoktatással és snowboard oktatással

Színvonalas szállodákban, gyönyörű síterepeken síelhetünk együtt. Minden túránkon délelőtt és délután is sí és snowboard oktatás van szakképzett oktatókkal. Lehetőség van sítúrázni, hótalpas túrázni is. Asszisztenciát nyújtunk a váratlan eseményekre, pl.sífelszerelés szervizelése, tartalék síléc, vagy saját autónk a helyszínen rendelkezésre áll. Tesztsíléceinket ki lehet próbálni, így a sílécvásárlás is könnyebb, biztosabb.  Ezen kívül még kedvezményes felszerelés bérlés, kedvezményes vásárlás szaküzletünkben, síverseny, egyéb programok is vannak palettánkon.

 

Családbarát sítúrák 

 Alpesi Idill - Hinterstoder 

Különleges wellness-élmény a sípályák tövében - Innerkrems

Síélmények a tiroli hegyek között - Innsbruck 

Síelés és Szánkózás Wildkogelen 

Napsütéses családi síelés a Schnalstal-gleccseren 

  

Nyári programok

Kerékpártúrák túravezetéssel,csomagszállítással

175-Pfnderbahn-Titelbild

 

Könnyű és közepes nehézségű kerékpártúrákat ajánlunk családok, baráti társaságot és egyéni kalandvágyó vendégeinknek. Ausztria csodálatos vidékeit kerekezzük be, mint pl. Duna-menti kerékpárút, az Inn-folyó völgye, vagy a Salzkammerguti tóvidék, de a Karintiai-tóvidék a Wörthi-tóval és egy kis Szlovénia a Bledi-tóval és a Júliai Alpokkal is célpontjaink között szerepelnek.

Pünkösd a Bledi-tónál wellnessel és kerékpározással

Wörthi-tó és a Júliai-Alpok kerékpártúra


karintia

Salzkammergut kerékpártúra


Kerékpározás Tirolból az Inn-völgyében a Dunáig


Családi kerékpártúra a Duna-mentén (Passau-Melk)

 

duna

Egynapos, környékbeli kerékpártúrákat a Dorogi Kerékpáros Egyesület oldalán találhattok:  https://www.facebook.com/dorogibringa/