Szabadidő

Nyári programok 2021 - Most már bizakodóan tervezünk

Kerékpártúrák túravezetéssel, kerékpár- és csomagszállítással

Könnyű és közepes nehézségű kerékpártúrákat ajánlunk családok, baráti társaságot és egyéni kalandvágyó vendégeinknek. Ausztria csodálatos vidékeit kerekezzük be, mint pl. Duna-menti kerékpárút, a Dráva-folyó völgye, Mura-folyó völgye, vagy a Salzkammerguti tóvidék. A karintiai túránkon pedig a csodálatos Wörthi tó kerülés mellett, a Júliai-Alpok csúcsai között kanyargó régi kisvasút nyomvonalán futó kerékpárúton is tekerünk majd. Az időpontok már megvannak, a túrák pontos kiírása nemsokára elkészül.

Szlovénia gyöngyszeme - Bledi-tó és Kranjska Gora 2021. 07. 01-04. (szervezés alatt)

bled poleti

Dolomitok-Dráva-kerékpártúra (szervezés alatt)

dolomit

Wörthi-tó és Kranjska Gora (a kisvasút nyomán)-kerékpártúra 2021. 07. 11-16.

biketours

Salzkammergut kerékpártúra (szervezés alatt júli 18-23.)

Kerékpártúra a Duna-mentén (Passau-Melk) 2021. aug. 08-13. (szervezés alatt)

duna

Egynapos, Dorog, Esztergom környékbeli kerékpártúrákat a Dorogi Kerékpáros Egyesület oldalán találhattok: www.dorogibringa.hu 

  TÉLI AJÁNLATOK 2021. 

 síoktatás és snowboard oktatás a havas pályákon

Programjainkat a lehetőségekhez mérten tudjuk megtartani! Legyetek készenlétben, mert amint lehet menni, azonnal írjuk a lehetőségeket!

Márciusra és árprilisra is tervezünk, kitartást mindenkinek!

Színvonalas szállodákban, gyönyörű síterepeken síelhetünk együtt. Minden túránkon lehetőség van sí és snowboard oktatásra szakképzett oktatóink segítségével. Kipróbálhatjátok a sítúrázást, hótalpas túrázást is. Asszisztenciát nyújtunk a váratlan eseményekre, pl.sífelszerelés szervizelése, tartalék síléc, vagy saját autónk a helyszínen rendelkezésre áll. Tesztsíléceinkkel egész nap síelhetsz, tapasztalatokat gyűjthetsz, így a sílécvásárlás is könnyebb, biztosabb.  Ezen kívül még kedvezményes felszerelés bérlés, kedvezményes vásárlás a Sportosbolt-Sítechnika szaküzletünkben, síverseny, egyéb programok is vannak palettánkon.

Panoráma wellness a hegyoldalban 

HÓ-HÓ-HÓ - Tirol

 

Királyi síelés a Ski Amadé - Hochkönig régióban