Síoktatás áraink 23/24

 

Egyéni oktatás Ár/óra/fő Ár/10 óra/fő Gyerek csoport Ár/10+2 óra  
1 fő   7.500.-   70.000.- 1 fő   42.000.-   
2 fő   6.500.-   60.000.- 1. testvér   40.000.-   
3 fő   5.500.-   50.000.-  2. testvér   38.000.-   
4 fő   4.500.-   40.000.-  Mini csoport (3,5-4,5 évesek)    
      1 fő   45.000.-  
             
            
           

BEIRATKOZÁS CSOPORTOS SÍOKTATÁSRA

---

BEJELENTKEZÉS EGYÉNI SÍOKTATÁSRA

Síoktatás

Ha egy jó sportot keresel gyermekednek, vagy magadnak és biztosra akarsz menni ;)

Több oka is lehet annak, hogy miért is kerested fel ezt a weboldalt! A gyermeked abba a korba lépett, hogy szertnéd, ha megtanulna síelni, mivel a család síel. Vagy, arra gondoltál megtanulsz síelni, hiszen a gyönyörű hegyek, havas táj mindig is vonzott. Vagy, a párod jól síel, ő a hegyek ördöge, te is mennél vele, kipróbálnád a siklást. Vagy, síeltél már, de szörnyű élmény volt, a barátokkal mentetek, mindenki ott hagyott, egyedül próbálkoztál, még jó hogy nem lett semmi bajod, de most oktatóval megpróbálnád újra. És még sorolhatnám....

Mindegy is hogy mi az ok! A lényeg, hogy pontosan jó helyen vagy! Mi már 22 éve működünk, és nagy tapasztalattal rendelkezünk. A sítanpályánk ideális a tanulásra. 10-12 alkalom egy tanfolyam, ahol 1-1 órát síelünk alkalmanként. 

Sífelszerelést is biztosítunk, neked csak jönni kell! Árainkban benne van a sífelszerelés bérlése! A foglalkozás időtartama 55 perc!  Kényelmes, időjárásnak megfelelő ruházatban gyere, hosszabb szárú zoknit hozzál, és vékony kesztyűt.

Fontosnak tartjuk! Síoktatóink jól képzettek! Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a magyar szövetségek, ISE, SMSZ által szervezett továbbképzéseken részt vegyünk. Büszkék vagyunk rá, hogy SMSz által minősített síiskola vagyunk!

2 féléves csoportos gyermek sífoglalkozások 2023/24

 A csoportos sífoglalkozásokon életkor és tudásszint szerint kategorizálunk. A csoportos foglalkozás 5 éves kortól ajánlott, ahol 6-8 gyerek van egy csoportban. Mini csoport 3,5-4,5 éves korú gyerekeknek max. 3 fővel.  KEZDŐ = sosem síelt, vagy 1-2 alkalommal állt sílécen; KÖZÉPHALADÓ = aki már legalább 1 félévet redszeresen végigjárt nálunk, vagy legalább 4-5 napos havas síelésen részt vett. HALADÓ = aki folyamatosan 2-3 éve jár sítanpályára, vagy 2-3 éve minden évben havon is síel.

 A tananyag egymásra épülő sítematika szerint zajlik, ezért fontos, hogy minden órán részt vegyenek a gyerekek!   

Kezdő csoportok az első félévben (10+2 alkalom) játékos feladatokkal elsajátítják a síelés alapjait. A gyakorlatokat eleinte vízszintes területen, aztán a mini, majd kispályánkon végzik a gyerekek. A síléchez, sícipőhöz, sikláshoz való hozzászokás után a kanyarodásig jutunk el a 10-12. alkalom végére. Nagyobb gyerekek önállóan a nagypályán felvonóznak, síelnek, és a kisebbek is kis segítséggel már eljuthatnak idáig. 

Kezdők a második félévben (10+2 alkalom) tanulnak meg biztonságosan közlekedni a sípályán. Akkor tesznek szert gyakorlatra, magabiztosságra, látnak, tájékozódnak, figyelnek a körülöttük történő dolgokra, technikailag jól használják a sílécet, fel tudnak gyalogolni síléccel, önállóan mozognak. Gyermeke biztonságos, jó tempójú és valóban önálló síelése érdekében érdemes mindkét félévet végigjárni. 

Haladóbb síelők (10+2 alkalom) heti 1 edzésen vesznek részt. Síelés technikai fejlesztés, koordináció feljesztesztés, kondíció fejlesztés 2 féléven keresztül. Hóekéből párhuzamosan vezett síelésig, hosszúlendűlet, középhosszú lendület, kapuk kerülése, versenyek, stb. 

Kombi csoport (10+2 alkalom)  kezdő, vagy haladó csoportok résztvevői, akik az első félév végén, a januári havas sítáborunkba eljönnek, és ott folytatják síoktatóinkkal a sítanulás következő lépéseit, jutnak el a magabiztos, teljesen önálló síelésig havon.

Szuperhaladó csoport: műanyag sípályán minimum 5-6 félévet végigjáró és havas tapasztalattal is rendelkező gyerekeknek, 8 alkalom műa.pályán + 2x2 óra Visegrádi havas oktatás. (csoportár+az aktuális visegrádi síbérletár)

Verseny edzésre azokat a haladó sízőket várjuk, akik már legalább 2 évet végigjártak nálunk, és szeretnének még jobb technikával síelni, valamint részt venni magyarországi műanyagpályás és havas síversenyeken is.   

REGISZTRÁCIÓ CSOPORTOS GYERMEK SÍFOGLALKOZÁSRA

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLSZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 

Mini csoport 3,5 - 4,5 éves gyermekek síoktatása 2022/23

Ebben a korban még nem javasoljuk a hagyományos értelemben vett csoportos sítanfolyamot a gyerekeknek. Sokkal játékosabban, sokkal több idő alatt és inkább egyéni bánásmód szerint igénylik a picik a velük való foglalkozást, "síoktatást". Ezért kisebb létszámban, max. 2-3 fővel történik a Mini csoportban a síelés. A foglalkozás időtartama 45-60 perc. Az előírt sítematika szerint haladunk, de egy-egy mozgásforma tanulása több időt vesz igénybe, így valószínű, hogy a 10. alkalom végére még nem fognak önállóan a nagypályán síelni! Ez jó esetben kb. 13-15. órára alakul ki.   

BEÍRATKOZÁS ONLINE REGISZTRÁCIÓVAL TÖRTÉNIK! 

Egy csoportba 6-8 gyereket tudunk fogadni, (Mini csoportba 2-3 fő) ezért érdemes minél hamarabb beiratkozni. 

REGISZTRÁCIÓ MINICSOPORTBA

ÓRAREND 2023/24

2324rarend

További infó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


Egyéni, vagy 2-3 fős magánórák felnőtteknek, gyerekeknek 

Az egyéni vagy 2-3 fős magánórák sajátosságai, hogy egyedi időpontokban, egyénre szabott oktatással, saját tempóban tudunk haladni. Lehet óránkénti, vagy 10 alkalmas bérletet is vásárolni.  SÍOKTATÁS EGYÉNRE SZABVA!

REGISZTRÁCIÓ MAGÁNÓRÁKRA

Regisztrálj, vagy hívj minket, és sítanulásod egyszerűen, könnyedén és élvezetesen fog telni.

Tel.: +36-30-214-14-87

  

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLESZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!