Síoktatás áraink 19/20

 

Egyéni oktatás Ár/ óra     Ár/ 10 óra Gyerek csoport  Ár/ 10 óra  
1 fő   5.000.-   45.000.- 1 fő   23.000.-   
2 fő   6.800.-   62.000.- 1. testvér   21.000.-   
3 fő   8.600.-   78.000.-  2. testvér   19.000.-   
4 fő  10.800.-   98.000.-  Mini csoport (3,5-4,5 évesek)    
      2 fő   38.000.-/fő  
      3 fő   29.000.-/fő   
       Felnőtt csoport    25.000.-/fő   
           

BEJELENTKEZEM SÍOKTATÁSRA

Síoktatás

Bejelentkezés EGYÉNI síoktatásra

A legegyszerűbb módja, hogy bejelentkezz síoktatásra: REGISZTRÁCIÓ

Sífelszerelést adunk! Árainkban benne van a sífelszerelés bérlése! Az foglalkozás időtartama 60 perc!  A ruházat időjárásnak megfelelő legyen. Nem kell túlöltözni, főként az első órákon úgyis meleged lesz. Ami feltétlenül legyen: sízokni, térdig érő, sima szövésű, valamint nem túl vastag kesztyű.

Fontosnak tartjuk síoktatóink naprakész képzettségét, ezért nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a magyar szövetségek, ISE, SMSZ által szervezett továbbképzéseken részt vegyünk. Hívj minket, és sítanulásod egyszerűen, könnyedén és élvezetesen fog telni.

Tel.: +36-30-214-14-87


 

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLESZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 SÍTÚRÁK 2020 

 

Csoportos gyermek sítanfolyamok 2019-20

 JELENTKEZÉS MINDEN SZEZONBAN CSAK SZEPTEMBER-OKTÓBERBEN!

A sítanfolyam 2 félévből áll: 1. félév/10 alkalom. 2. félév/10 alkalom. 

 A csoportok kialakítása életkor és tudásszint szerint történik. A csoportos foglalkozás 5 éves kortól ajánlott! 

 A tananyag egymásra épülő sítematika szerint zajlik, ezért fontos, hogy lehetőleg minden órán részt vegyenek a gyerekek. 

1. félév anyaga:-oktató megszokása, elfogadása -a környezettel való megbarátkozás -felszereléshez szoktatás -sícipő, síléc önálló felvétele, levétele -önálló közlekedés síléccel vízszintes talajon -önálló felmenetel a sípályára oldalazva -egyenes siklás önállóan a kispályán -játékos feladatok egyenes siklás közben(játék dobása, elkapása, leguggolás-felállás, stb.) -siklás párhuzamos síléccel rézsút irányban  -irányváltoztatás  -kanyarodás -azonos távolságra tett bóják kerülése -felvonózás önállóan  

2. félév anyaga: -síléc hordása önállóan -közlekedés vízszintes talajon korcsolyázó lépéssel -felmenetel a sípályára halszálka lépéssel -siklás sebesség változtatással, sebességkontrollal -irányváltoztatás különböző technikákkal -különböző távolságra tett bóják, stanglik kerülése -ugrások sízés közben -átlépés, ellépés oldalra sízés közben -megállás jelre bárhol, bármikor -társ tempójához való alkalmazkodás -jó tájékozódás, térérzékelés a sípályán a többi síző között. A kezdők általában az első félév végére megtanulnak a mi pályánkon önállóan síelni, használják a felvonót, ami egy havas sítúrán a bébipályán, vagy gyenge kék pályán való síelésre már alkalmassá teszi őket. Lécbiztonságot, magabiztosságot, rutint azonban csak a 2. félév elvégzése jelenti. Gyermeke biztonságos, jó tempójú és valóban önálló síelése érdekében érdemes mindkét félévet végigjárni.

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLSZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 MINI CSOPORT 3.5-4.5 ÉVES GYERMEKEK SÍOKTATÁSA 

Ebben a korban még nem javasoljuk a hagyományos értelemben vett csoportos sítanfolyamot a gyerekeknek. Sokkal játékosabban, sokkal több idő alatt és inkább egyéni bánásmód szerint igénylik a picik a velük való foglalkozást, "síoktatást". Ezért kisebb létszámban, max. 2-3 fővel történik a Mini csoportban a síelés. A foglalkozás időtartama 45-60 perc. Az előírt sítematika szerint haladunk, de egy-egy mozgásforma tanulása több időt vesz igénybe, így valószínű, hogy a 10. alkalom végére még nem fognak önállóan a nagypályán síelni! Ez jó esetben kb. 13-15. órára alakul ki. Érdemes tehát megpróbálni a tanfolyamot, de erőltetni nem szabad!

A BEIRATKOZÁS FELTÉTELEI: 1. PONTOSAN KITÖLTÖTT REGISZTRÁCIÓS LAP   2. TANFOLYAM DÍJÁNAK BEFIZETÉSE  3. BANKI BEFIZETÉSI BIZONYLAT ELKÜLDÉSE 

 Egy csoportba 8 gyereket tudunk fogadni, (Mini csoportba 2-3 fő) ezért érdemes minél hamarabb beiratkozni. 

 ONLINE REGISZTRÁCIÓ MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES! 

 TANFOLYAM DÍJÁNAK BEFIZETÉSE: 

 Banki utalással: Bankszámla szám: 11740023-20044057 Sítechnika Kft.  megjegyzés: síoktatás + a gyermek neve  

 Kérjük, hogy az utalásról szóló befizetési bizonylatot e-maicímünkre küldjék el!  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 További infó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.