Síoktatás áraink 18/19

 

Egyéni oktatás Ár/ óra     Ár/ 10 óra Gyerek csoport  Ár/ 10 óra Ár/ 20 óra
1 fő   4.800.-   43.000.- 1 fő   21.000.-   40.000.-
2 fő   6.400.-   58.000.- 1. testvér   19.000.-   35.000.-
3 fő   8.000.-   72.000.-  2. testvér   17.000.-   30.000.-
4 fő  10.000.-   90.000.-  Mini csoport (3,5-4,5 évesek)    
      2 fő   36.000.-/fő   65.000.-/fő
      3 fő   27.000.-/fő   50.000.-/fő
       Felnőtt csoport    23.000.-/fő   43.000.-/fő
           

BEJELENTKEZEM SÍOKTATÁSRA

Síoktatás

Bejelentkezés síoktatásra

A legegyszerűbb módja, hogy bejelentkezz síoktatásra: REGISZTRÁCIÓ

Sífelszerelést adunk! Árainkban benne van a sífelszerelés bérlése! Az foglalkozás időtartama 60 perc!  A ruházat időjárásnak megfelelő legyen. Nem kell túlöltözni, főként az első órákon úgyis meleged lesz. Ami feltétlenül legyen: sízokni, térdig érő, sima szövésű, valamint nem túl vastag kesztyű.

Fontosnak tartjuk síoktatóink naprakész képzettségét, ezért nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a magyar szövetségek, ISE, SMSZ által szervezett továbbképzéseken részt vegyünk. Hívj minket, és sítanulásod egyszerűen, könnyedén és élvezetesen fog telni.

Tel.: +36-30-850-69-00


 

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLSZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 SÍTÚRÁK 2019


 

ovisokt

 

Sítanfolyam dorogi ovisoknak! (4 éves kortól) 10 óra 

SÍELNI JÓóóóó !!!  MIért is?

-mert a gyerekek imádnak csúszdázni, csúszkálni, siklani, szánkózni

-mert szabadban űzhető ősszel-télen

-mert könnyen megtanulható

-mert fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt

-mert szimmetrikus sport

-mert sose felejti el a mozgást, ha már megtanulta

-mert egy jó szórakozás a többi gyerekkel együtt csúszni

-mert...síelni jóóó!

 A foglalkozásokon a gyerekek elsajátítják a sízés alapjait, önállóan síelnek, megtanulják a felvonó használatát, a biztonságos megállást.

A tanfolyam díja:  feltöltés alatt    Sífelszerelés az árban!       Jelentkezés és további információ:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     tel.: +36-30-850-69-00

 

Csoportos gyermek sítanfolyamok: (Idei szezonra NEM tudunk már jelentezést fogadni!)

JELENTKEZÉS MINDEN SZEZONBAN CSAK SZEPTEMBERBEN!

A sítanfolyam 2 félévből áll: 1. félév/10 alkalom. 2. félév/10 alkalom.

A csoportok kialakítása életkor és tudásszint szerint történik. A csoportos foglalkozás 5 éves kortól ajánlott!

A tananyag egymásra épülő sítematika szerint zajlik, ezért fontos, hogy lehetőleg minden órán részt vegyenek a gyerekek.

1. félév anyaga:-oktató megszokása, elfogadása -a környezettel való megbarátkozás -felszereléshez szoktatás -sícipő, síléc önálló felvétele, levétele -önálló közlekedés síléccel vízszintes talajon -önálló felmenetel a sípályára oldalazva -egyenes siklás önállóan a kispályán -játékos feladatok egyenes siklás közben(játék dobása, elkapása, leguggolás-felállás, stb.) -siklás párhuzamos síléccel rézsút irányban  -irányváltoztatás  -kanyarodás -azonos távolságra tett bóják kerülése -felvonózás önállóan 

2. félév anyaga: -síléc hordása önállóan -közlekedés vízszintes talajon korcsolyázó lépéssel -felmenetel a sípályára halszálka lépéssel -siklás sebesség változtatással, sebességkontrollal -irányváltoztatás különböző technikákkal -különböző távolságra tett bóják, stanglik kerülése -ugrások sízés közben -átlépés, ellépés oldalra sízés közben -megállás jelre bárhol, bármikor -társ tempójához való alkalmazkodás -jó tájékozódás, térérzékelés a sípályán a többi síző között. A kezdők általában az első félév végére megtanulnak a mi pályánkon önállóan síelni, használják a felvonót, ami egy havas sítúrán a bébipályán, vagy gyenge kék pályán való síelésre már alkalmassá teszi őket. Lécbiztonságot, magabiztosságot, rutint azonban csak a 2. félév elvégzése jelenti. Gyermeke biztonságos, jó tempójú és valóban önálló síelése érdekében érdemes mindkét félévet végigjárni!

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLSZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

MINI CSOPORT 3.5-4.5 ÉVES GYERMEKEK SÍOKTATÁSA

Ebben a korban még nem javasoljuk a hagyományos értelemben vett csoportos sítanfolyamot a gyerekeknek. Sokkal játékosabban, sokkal több idő alatt és inkább egyéni bánásmód szerint igénylik a picik a velük való foglalkozást, "síoktatást". Ezért kisebb létszámban, max. 2-3 fővel történik a Mini csoportban a síelés. A foglalkozás időtartama 45-60 perc. Az előírt sítematika szerint haladunk, de egy-egy mozgásforma tanulása több időt vesz igénybe, így valószínű, hogy a 10. alkalom végére még nem fognak önállóan a nagypályán síelni! Ez jó esetben kb. 13-15. órára alakul ki. Érdemes tehát megpróbálni a tanfolyamot, de erőltetni nem szabad!

A BEIRATKOZÁS FELTÉTELEI: 1. PONTOSAN KITÖLTÖTT REGISZTRÁCIÓS LAP   2. TANFOLYAM DÍJÁNAK BEFIZETÉSE  3. BANKI BEFIZETÉSI BIZONYLAT ELKÜLDÉSE

Egy csoportba 8 gyereket tudunk fogadni, (Mini csoportba 2-3 fő) ezért érdemes minél hamarabb beiratkozni.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES!

TANFOLYAM DÍJÁNAK BEFIZETÉSE:

Sípályán személyesen a meghirdetett Nyílt napokon: szept. 13, 17, 20-án du. 16.30-tól.

Banki utalással: Bankszámla szám: 11740023-20044057 Sítechnika Kft.  megjegyzés: síoktatás + a gyermek neve 

Kérjük, hogy az utalásról szóló befizetési bizonylatot e-maicímünkre küldjék el!  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További infó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.