Síoktatás áraink 20/21

 

Egyéni oktatás Ár/ óra     Ár/ 10 óra Gyerek csoport  Ár/ 10 óra  
1 fő   5.500.-   50.000.- 1 fő   27.000.-   
2 fő   8.000.-   74.000.- 1. testvér   25.000.-   
3 fő 10.500.-   90.000.-  2. testvér   23.000.-   
4 fő 12.000.- 112.000.-  Mini csoport (3,5-4,5 évesek)    
      3 fő   30.000.-/fő  
             
            
           

BEIRATKOZÁS CSOPORTOS SÍOKTATÁSRA

---

BEJELENTKEZÉS EGYÉNI SÍOKTATÁSRA

Síoktatás

Csoportos és egyéni síoktatás felnőtteknek, gyerekeknek

Több oka is lehet annak, hogy miért is kerested fel ezt a weboldalt! A gyermeked abba a korba lépett, hogy szertnéd, ha megtanulna síelni, mivel a család síel. Vagy, arra gondoltál megtanulsz síelni, hiszen a gyönyörű hegyek, havas táj mindig is vonzott. Vagy, a párod jól síel, ő a hegyek ördöge, te is mennél vele, kipróbálnád a siklást. Vagy, síeltél már, de szörnyű élmény volt, a barátokkal mentetek, mindenki ott hagyott, egyedül próbálkoztál, még jó hogy nem lett semmi bajod, de most oktatóval megpróbálnád újra. És még sorolhatnám....

Mindegy is hogy mi az ok! A lényeg, hogy pontosan jó helyen vagy! Mi már 20 éve működünk, és nagy tapasztalattal rendelkezünk. A sítanpályánk ideális a tanulásra. 10 alkalom egy tanfolyam, ahol 1-1 órát síelünk alkalmanként. Egyénre szabottan tudunk haladni, a síotatás tematikáját nyugodt körülmények között tudjuk alkalmazni. 

Sífelszerelést is biztosítunk, neked csak jönni kell! Árainkban benne van a sífelszerelés bérlése! A foglalkozás időtartama 55 perc!  Kényelmes, időjárásnak megfelelő ruházatban gyere, hosszabb szárú zoknit hozzál, és vékony kesztyűt.

Fontosnak tartjuk! Síoktatóink jól képzettek! Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a magyar szövetségek, ISE, SMSZ által szervezett továbbképzéseken részt vegyünk. Büszkék vagyunk rá, hogy SMSz által minősített síiskola vagyunk!

JELENTKEZÉS

Hívj minket, és sítanulásod egyszerűen, könnyedén és élvezetesen fog telni.

Tel.: +36-30-214-14-87


 

2 féléves csoportos gyermek sítanfolyamok 2020-21. október  

A sítanfolyam 2 félévből áll: 1. félév/10 alkalom. 2. félév/10 alkalom.  

 A csoportok kialakítása életkor és tudásszint szerint történik. A csoportos foglalkozás 5 éves kortól ajánlott!  

 A tananyag egymásra épülő sítematika szerint zajlik, ezért fontos, hogy lehetőleg minden órán részt vegyenek a gyerekek.  

1. félév anyaga:-oktató megszokása, elfogadása -a környezettel való megbarátkozás -felszereléshez szoktatás -sícipő, síléc önálló felvétele, levétele -önálló közlekedés síléccel vízszintes talajon -önálló felmenetel a sípályára oldalazva -egyenes siklás önállóan a kispályán -játékos feladatok egyenes siklás közben(játék dobása, elkapása, leguggolás-felállás, stb.) -siklás párhuzamos síléccel rézsút irányban  -irányváltoztatás  -kanyarodás -azonos távolságra tett bóják kerülése -felvonózás önállóan   

2. félév anyaga: -síléc hordása önállóan -közlekedés vízszintes talajon korcsolyázó lépéssel -felmenetel a sípályára halszálka lépéssel -siklás sebesség változtatással, sebességkontrollal -irányváltoztatás különböző technikákkal -különböző távolságra tett bóják, stanglik kerülése -ugrások sízés közben -átlépés, ellépés oldalra sízés közben -megállás jelre bárhol, bármikor -társ tempójához való alkalmazkodás -jó tájékozódás, térérzékelés a sípályán a többi síző között. A kezdők általában az első félév végére megtanulnak a mi pályánkon önállóan síelni, használják a felvonót, ami egy havas sítúrán a bébipályán, vagy gyenge kék pályán való síelésre már alkalmassá teszi őket. Lécbiztonságot, magabiztosságot, rutint azonban csak a 2. félév elvégzése jelenti. Gyermeke biztonságos, jó tempójú és valóban önálló síelése érdekében érdemes mindkét félévet végigjárni.

  

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLSZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 MINI CSOPORT 3.5-4.5 ÉVES GYERMEKEK SÍOKTATÁSA 

Ebben a korban még nem javasoljuk a hagyományos értelemben vett csoportos sítanfolyamot a gyerekeknek. Sokkal játékosabban, sokkal több idő alatt és inkább egyéni bánásmód szerint igénylik a picik a velük való foglalkozást, "síoktatást". Ezért kisebb létszámban, max. 2-3 fővel történik a Mini csoportban a síelés. A foglalkozás időtartama 45-60 perc. Az előírt sítematika szerint haladunk, de egy-egy mozgásforma tanulása több időt vesz igénybe, így valószínű, hogy a 10. alkalom végére még nem fognak önállóan a nagypályán síelni! Ez jó esetben kb. 13-15. órára alakul ki. Érdemes tehát megpróbálni a tanfolyamot, de erőltetni nem szabad!  

BEÍRATKOZÁS ONLINE REGISZTRÁCIÓVAL TÖRTÉNIK! 

REGISZTRÁLOK

 

Egy csoportba 6 gyereket tudunk fogadni, (Mini csoportba 2-3 fő) ezért érdemes minél hamarabb beiratkozni.  

További infó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

JANUÁR KÖZEPÉTŐL MÁRCIUS KÖZEPÉIG LEHETŐSÉG VAN HAVAS SÍTÚRÁINKON TOVÁBB FEJLESZTENI A GYERMEKEK SÍTUDÁSÁT!

 SÍTÚRÁK 2021