Snowboard oktatás áraink 23/24

Egyéni oktatás Ár/ óra/fő Ár/10 óra/fő Gyerek csoport  Ár/10+2 óra  
1 fő   7.500.-   70.000.- 1 fő   42.000.-   
2 fő   6.500.-   60.000.- 1. testvér   40.000.-   
3 fő   5.500.-   50.000.-  2. testvér   38.000.-   
4 fő   4.500.-   40.000.-      
      Gyermek snowboard oktatást 8 éves kortól ajánljuk!      
            
       
    
           

BEÍRATKOZÁS CSOPORTOS SNOWBOARD FOGLALKOZÁSRA

---

BEJELENTKEZEM PRIVÁT SNOWBOARD OKTATÁSRA

Snowboard oktatás

Snowboard oktatás egyszerűen!

A legegyszerűbb módja, hogy bejelentkezz oktatásra: REGISZTRÁCIÓ

Snowboard felszerelést adunk, a ruházat időjárásnak megfelelő legyen. Nem kell túlöltözni, főként az első órákon úgyis meleged lesz. Ami feltétlenül legyen: sízokni, ami sima szövésű, nem bordázott térdzokni és vékony kesztyű. Érdeklődés, további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Melyik lábam van elöl?

Az egyik legkomolyabb kérdés a szűz snowboardos számára, aki először áll deszkára, megtudni, hogy mik vagyunk: Goofy vagy Regular? A kérdés eldöntésében segítségünkre lehet a következő gyakorlat: befagyott pocsolyán való csúszás nekifutásból. Ezt mindannyian gyakran játszottuk gyermekkorunkban, így biztosan berögzült már a stabil állás, amelyet csak fel kell eleveníteni. A jégen csúszás közben elől lévő láb lesz az első láb a snowboardon is. Ha a Regular csoportba tartozunk, akkor a bal láb van elől a csúszás során, míg ha a jobb, akkor a Goofy-ba. A különös szóhasználat egyébként onnan ered, hogy Walt Disney véletlenül éppen jobb lábbal előre rajzolta rá Goofy kutyát egy szörfdeszkára.

Jelentkezés oktatásra

ONLINE REGISZTRÁCIÓ MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES!

További info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.