Szervíz

Prosharpe as 2001- Profi korcsolyaélezés

TÖKÉLETES ÉLEK IGÉNY SZERINT!

prosharp_1

A magasszintű jégkorongozáshoz a legfontosabb dolog a tökéletes korcsolyatudás. A megfelelő korcsolyélezéssel, valamint nagymértékű precizitással a korcsolyázók teljesítményüket ugrásszerűen növelhetik. Mióta a sebesség, a gyorsaság és a gyakorlottság még nagyobb jelentőséget kapott, a korcsolyák élezése és beállításai teljes mértékben ellenőrizhetővé váltak. A hatások mind a gyorsulás, mind a sebesség tekintetében érezhetővé válnak. Hozd a koridat és érezd a különbséget!


 

Gép-parkunk

kolcsonzo01

Reichmann szalagos és köves csiszológép

Az enyhén sérült talpak lecsiszolására, struktúra elkészítésére, az kantni talpfelőli,- és oldalélezésére, a kívánt fokokban, valamint az élek polírozására.

TOKO szalagos csiszológép

Erősen rozsdás kantni és különösen sérült talpak durva csiszolására Kantni 90 fokban történő élezésére

Reichmann automatikus gyalugép

A felesleges talpanyag eltávolításához.

Wintersteiger talpfelrakó

Az erősen sérült talpak javításához

Wintersteiger waxjet wakszológép

Sí,- és snowboard talpakhoz egyaránt alkalmazható. Különböző tulajdonságú waxok felhordására, talpak polírozására, valamint az él letörésére használható.

Wintersteiger SKITRONIC Plus kötésvizsgáló gép

A kötések pontos beállításához, és a beállítási érték (oldóerő) ellenőrzéséhez. A mért adatokat kinyomtatja.

Reichmann korcsolyaélező gép

korcsolyák élének javításához

Sícipő bélés formázó

Az arra alkalmas sícipők bélésének lábraformázásához

A felsorolt gépeken kívül, rendelkezésünkre áll az összes olyan kéziszerszám és kisgép, ami a kifogástalan és minőségi munka elvégzéséhez szükséges.Szeretettel várunk szervizünkben!

Még több infót a sícipőformázásról itt találsz: http://sicipoformazas.hu/

 

Nálunk megvan minden, ami egy szakszervízben elengedhetetlen

FELSZERELTSÉG, TAPASZTALAT, SZAKÉRTELEM!

Mint hobbysíző gyakran foglalkoztatott a kérdés, hogy mitől is csúszik a sí, illetve mitől csúszik jobban. Miért nem kapaszkodik a jégen, hogy javítsam meg kiszakadt kantnimat, milyen értékekre állítsam kötésemet? Kezdetben rengeteget kísérleteztem a waxolással saját lécemen, majd a baráti köröm eszközeit javítgattam. A nagy fordulat a Sítechnika Kft. megalakításával következett be. Ekkor már állami síoktató diplomával a zsebemben egy sízéssel foglalkozó vállalkozás egyik alapítójaként egyre nagyobb szükségét éreztem, hogy a sí-szervízelés terén is bővítsem tudásom. A teljes szolgáltatásnyújtás jegyében egyre komolyabb gépeket vásároltunk a Wintersteiger és Reichmann cégektől. Hogy minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, külföldi sí- és snowboard szerviz gyakorlatokon és továbbképzéseken vettem részt. Az örök hobbiból lassan egy komoly vállalkozás körvonalazódott. Ma már több száz sí és snowboard kerül javításra szervizünkbe.

Vásárlóink érdekében (és a Mi minőség által támasztott követelményeinknek elérésére) a legmodernebb „köves” csiszolással készítünk strukturált talpakat, a jelenleg kapható legújabb Wintersteiger gépen waxolunk és - az országban csak igen kevés helyen működő - kötésvizsgáló gépen ellenőrizzük a kötések oldóerejét. A szerviz részeként sícipő bélés formázó géppel is rendelkezünk. A sí és snowboard javító gépeken kívül a 2006-2007- es szezontól egy Reichmann korcsolyaélező géppel gyarapodtunk, így már a jég szerelmeseinek eszközét is javítani tudjuk. Örömmel mondhatom, hogy más „konkurens” szervizek is szívesen kérik ki tanácsainkat, véleményünket a náluk felvetődött szerviz gondok megoldásában.